top of page

Het volledige traject bij 1 bedrijf: alleen maar voordelen!

Boxconstructors neemt graag het volledige bouwproces voor zijn rekening. Van de plannen en het ontwerpen van je extra ruimte, over de productie, plaatsing én afwerking.


Je hoeft dan zelf geen extra aannemers te zoeken en vooral niet zelf in te staat om de timing van je bouwproject te coördineren. Boxconstructors neemt het met plezier op zich. We hebben alle stappen van het bouwproces in eigen beheer en weten op die manier snel te schakelen.


Basisontwerpen


Door onze ervaring met containerunits, beschikken we over uitgebreid documentatie materiaal, basisplannen en model units. Zo krijgt u snel een goed zicht op hoe jouw aanbouw of bijgebouw er kan uitzien.


Nauwkeurige offerte


Dankzij deze all-in aanpak, kunnen we u ook een gedetailleerde offerte aanbieden. Zo vermijd je onaangename verrassingen of meerkosten op het einde van het bouwtraject.

Goed zicht op de timing
Het produceren en plaatsen van een Boxconstructor unit gaat een stuk sneller dan een traditionele bouwmethode. We hebben zelf het volledige proces in handen. In ons eigen atelier lassen we de unit op jouw maat. Daarenboven zijn geen fundamenten (noch graafwerken) nodig voor de meeste van onze realisaties. De units worden geplaatst op schroefpalen, waardoor we snel kunnen realiseren en weinig hinder veroorzaken tijdens de plaatsing.
Samengevat


-Minder zorgen en loopwerk

-Goed zicht op de totaalprijs
-Geen funderingen nodig, we gebruiken schroefpalen
-Weinig hinder

-Korte en vaste bouwtermijn
-Flexibel op maat aan te passen in eigen atelier

-Goede afspraken

-Eén aanspreekpunt waar je terecht kan met al je vragen

#onestopshop #containerwoning #zorgwoning #uitbreiding #thuiskantoor #poolhouse #bijgebouw #uitbouw

bottom of page